Logo

BEARD CARE


line of products for the beard care


Zonder parabenen, paraffine, ggo's, SLS en SLES

Niet getest op dieren

Hoog percentage van essentiële oliën

SHAMPOO

RAFFAELLO

Baardshampoo met gecertificeerd, natuurlijk havermoutextract. Heeft een zuiverende, niet-agressieve werking dankzij de zachte surfactanten. Herstelt de hydrolipidenbalans in de huid. Voor het ideale resultaat dient deze shampoo meerdere keren per dag gebruikt te worden.

Verkrijgbaar in 100 ml (3,38 fl.oz.).


POTION

CARONTE

Deze lotion bevat cafeïne, hyaluronzuur, bisabolol, pepermunt en panthenol, en heeft een stimulerende, verjongende, verstevigende, zuiverende, intensiverende en volume gevende werking. Raffaello wordt best na de baardshampoo gebruikt, en dit meerdere keren per dag.

Verkrijgbaar in 50 ml (1,68 fl.oz.).


OIL

TIZIANO

Baardolie zonder siliconen of afgeleide producten, maar met plantaardige oliën van druivenpitten, palmboom, avocado, argan, katoen en macadamia. Bevat eveneens sheaboter en vitamine E. Al deze ingrediënten staan bekend om hun hydraterende, beschermende en glans gevende eigenschappen. Wordt idealiter na de Caronte baardlotion gebruikt om de baard en de snor te laten glanzen.

Verkrijgbaar in 100 ml (3,38 fl.oz.).


MODELLING PASTE

AMERIGO

Structurerende modelleerpasta voor elk type snor en baard. De samenstelling is gebaseerd op tarwe-eiwitten en olijfolie, waardoor dit product het haar hydrateert, modelleert, voedt en laat oplichten. Ideaal voor een trendy look. Geeft volume en vorm voor een unieke stijl.

Verkrijgbaar in 60 ml.

BRUSH 24H

FOR BEARD AND MUSTACHE

De houten baardborstel 24h Solengo in zijn elegante verpakking werd vormgegeven door een meester-ambachtsman. De moderne man kan deze baardborstel eenvoudig overal mee naartoe nemen.