Logo

HAIR STYLE


line of products for the hair styling and finishing


Zonder parabenen, paraffine, ggo's, SLS en SLES

Pharmaceutisch aluminium

Met druivenpitolie

STRONG HAIR GEL

AMARONE

Gel met innovatieve formule en stevige hold die zelfs het meest rebelse haar in model houdt. Bevat druivenpitolie met bijzonder voedende, antioxiderende en stimulerende eigenschappen. Dit product geeft het haar definitie en vitaliteit, en zorgt ervoor dat het langdurig in model blijft. Ideaal om uw haar onder controle te houden. Laat geen residu's achter.

HOLD 8 SHINE 5

HAIR GEL-POMADE

CHIANTI

Product met stevige hold dat elk type haar in model brengt én houdt. Bevat druivenpitolie met bijzonder voedende, antioxiderende en stimulerende eigenschappen. Dit product geeft het haar vorm en karakter, en zorgt ervoor dat het langdurig in model blijft. Ideaal voor rebels haar. Laat geen residu's achter.

HOLD 7 SHINE 7


DISCIPLINE HAIR GEL

PRIMITIVO

Gel met lichte hold die elk type haar in model brengt én houdt. Bevat druivenpitolie met bijzonder voedende, antioxiderende en stimulerende eigenschappen. Voor een natuurlijk effect. Ideaal om krullend haar in bedwang te houden. Voorkomt dat het haar gaat kroezen. Laat geen residu's achter en droogt niet uit.

HOLD 5 SHINE 5

BLACK HAIR GEL

NERO D’AVOLA

Geeft grijs haar kleur en glans, en maakt het weer zacht. Bevat druivenpitolie met bijzonder voedende, antioxiderende en stimulerende eigenschappen. Voelt niet vet aan. Lichte hold.

HOLD 3 SHINE 5
MATTE HAIR PASTE

NEBBIOLO

Pasta met stevige textuur die elk type haar in model brengt én houdt. Bevat druivenpitolie met bijzonder voedende, antioxiderende en stimulerende eigenschappen. Dit product geeft het haar extreme kracht en hold, zonder het uit te drogen. Ideaal om lokken en/of kuiven in bedwang te houden.

HOLD 8 SHINE 1

FIXING HAIR POMADE

BAROLO

Revolutionaire, gelatineachtige pommade met ultrastevige hold. Bevat druivenpitolie met bijzonder voedende, antioxiderende en stimulerende eigenschappen. Modelleert en verstevigt elk type haar. Uw kapsel blijft gegarandeerd urenlang in model.

HOLD 10 SHINE 5


BRILLIANTINE FOR HAIR

VALPOLICELLA

Brillantine die het haar textuur en glans geeft voor een oldschool stijl. Bevat druivenpitolie met bijzonder voedende, antioxiderende en stimulerende eigenschappen. Voor een natuurlijk effect. Ideaal om lang haar in bedwang te houden. Voorkomt dat het haar gaat kroezen. Laat geen residu's achter en droogt niet uit.

HOLD 7 SHINE 10