Logo

SHAVING


line of products for the beard shaving


Zonder parabenen, paraffine, ggo's, SLS en SLES

Niet getest op dieren

Hoog percentage van essentiële oliën

SHAVING GEL

DANTE

Verzachtende, transparante scheergel met zachte, vloeibare textuur. Dit is het ideale product om de contouren van uw snor, sik of bakkebaarden te definiëren. De formule op basis van de 'schoonheidsvitamine' panthenol laat een gehydrateerd, zacht en gereinigd gevoel achter. Deze Dante gel met suikers en aminozuren is ideaal voor de gevoeligste huidjes.

Bovendien maakt het de haren zachter, waardoor u uw snor of baard perfect kunt scheren zonder risico op een rode huid, irritatie en ingegroeide haartjes.

Het product wordt snel opgenomen en laat in combinatie met water een fluweelzacht laagje achter op de huid. Dankzij de transparantie van deze gel kunt u zich gemakkelijk scheren.

Verkrijgbaar in 100 ml (3,38 fl.oz.).


POST SHAVE SPRAY

VIRGILIO

Deze spray beschikt over een speciaal ontwikkeld 'bag-on-valve'-systeem. Het product zit dus in een zak, en de perslucht vult de ruimte tussen de fles en de zak op. Dit systeem biedt tal van voordelen: het is milieuvriendelijker, het kan vanuit elke hoek aangebracht worden, en het product blijft steriel.

Dankzij natuurlijke ingrediënten zoals kamille uit biologische landbouw, bisabolol, menthol en 100 % natuurlijk hyaluronzuur is dit product ideaal voor de gevoeligste huidtypes. Daarnaast bevat deze spray DHA, wat het gezicht een gouden gloed geeft. Breng deze verzachtende spray na het scheren aan op een gereinigde huid.

Verkrijgbaar in 75 ml (2,5 fl.oz.).
SHAVING MOUSSE

MONTE BIANCO

Rustgevende after-shave crème met edelweiss, zoethout, paardenkastanje en zwarte bessen. Deze elementen die een kalmerende, voedende en antioxiderende werking hebben worden gebruikt om de gevoelige en rode huid te beschermen. Geeft een aangenaam hemels gevoel na het scheren. Bovendien verhinderd het edelweissextract dat "Queen of peaks" noemt een vermindert verlies van collageen waardoor de huid elastisch en jong blijft. Het beschermt de huid tegen UV-stralen, vervuiling en andere factoren van buitenaf. De huid ondervindt dankzij de after-shave crème Gran Paradiso een onmiddellijk zacht en fris gevoel.


POST SHAVE CREAM

GRAN PARADISO

Structurerende modelleerpasta voor elk type snor en baard. De samenstelling is gebaseerd op tarwe-eiwitten en olijfolie, waardoor dit product het haar hydrateert, modelleert, voedt en laat oplichten. Ideaal voor een trendy look. Geeft volume en vorm voor een unieke stijl.

Verkrijgbaar in 60 ml.
ELEXIR

CRISTALLO

Geconcentreerd extract van edelweiss, zoethout, kastanje en zwarte bes. Heeft een anti-bacteriële werking en verzacht het branderig gevoel. Ideaal voor een rode en pijnlijke huid na het scheren. Kalmeert de jeukende huid..